Warrior Factory | Treninzi
632
page-template-default,page,page-id-632,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Vrste treninga

Poligonski kružni treninzi

Grupni PHM funkcionalni treninzi

Total body blaster

Combat condition treninzi

Testiranje funkcionalnosti

Poligonski kružni treninzi

U Warrior Factory sali održavamo Poligonske kružne treninge. Treninzi su namenjeni svima koji žele da na zanimljiv i dinamičan način poprave svoju formu i budu fizički spremniji.

Trening se realizuje po principu i metodama kružnog i intervalnog treninga. Poligonski kružni trening sastoji se iz “stanica” na kojima se rade zadate vežbe, određeni vremenski period. U treningu se smenjuju vremenski intervali rada i odmora. Na svakom treningu je poligon koncipiran na drugačiji način, tako da drugačije utiče na razvijanje motoričkih sposobnosti i angažovanje različitih metaboličkih procesa.

Nazad

Grupni PHM funkcionalni treninzi

U Warrior Factory održavamo jedinstveni PHM funkcionalni trening u kojem dominiraju prirodni i primitivni oblici kretanja kao što su puzanje, bacanje, guranje, penjanje, vučenje, nošenje, trčanje, skakanje. Treninzi se izvode sopstvenom težinom i u cilju napretka upotrebljavaju se rekviziti kao što su lopte, vreće, kanapi, ruska zvona, tegovi, rastegljive gume, pilates lopte i nestabilne površine. Treninzi su pažljivo kreirani tako da može da ih prati većina ljudi, izuzev osoba kojima je potreban poseban trenažni proces.

Nazad

Total body blaster

Ovaj jedinstveni trening je nastao nakon višegodišnjeg bavljenja Fitnesom, Sportom i Modelingom, kao najbolja kombinacija treninga snage i aerobnog treninga u cilju postizanja lepe figure, čiste mišićne mase i smanjenja telesnih masti, u što kraćem vremenskom roku.

Trening je pogodan i za žene i za muškarce, kao i sve za sve koji žele atletski izgled ili zdravo mršavljenje.

TBB je sistem kreiran od strane fitnes profesionalca Nikole Markovića i ekskluzivno se trenira u Warrior Factory sali.

Nazad

Combat condition treninzi

Ovakav vid grupnog ili individualnog treninga održava se samo u našoj sali. Combat Condition trening bazira se na metodama i principima funkcionalnog treninga, gde dominiraju vežbe koje se primenjuju u opšte pripremnom i specifičnom treningu boraca (borilačkih sportova), sa primesama tehničkog (udaračkog dela) boksa i kik boksa.

Svaki trening je drugačije osmišljen, tako da se periodično i simetrično obrađuju bazične motoričke sposobnosti (snaga, eksplozivnost, izdržljivost, percepcija…).

Namenjen je za rekreativce, koji osim toga što žele da dođu do svojih fitnes ciljeva žele i da nauče osnove boksa i kik boksa. Osim rekreativaca, na Combat condition treninzima (grupno ili individualno) mogu da treniraju i osobe koje se bave amaterski ili profesionalno nekim borilačkim sportom, u cilju unapređenja opšte i specifične pripreme.

Nazad

Testiranje funkcionalnosti

U Warrior Factory vršimo testiranje funkcionalnosti – kroz bateriju testova možemo da utvrdimo stepen Vaše utreniranosti i fukcionalnosti i prema tome odredimo koji bi program bio najbolji za Vas. Testiranja se sprovode putem različitih vežbi i obrazaca kretanja, tako da dati rezultati mogu da ukažu na određene slabosti (loša postura, slabost abdominalne fascije, loša mobilnost…). Testiranje funkcionalnosti može da bude prekretnica u daljem trenažnom procesu rekreativaca i sportista.

Nazad

PROGRAMI

Individualni
treninzi

Poligonski kružni treninzi

Svi programi u Warrior Factory mogu da se realizuju u vidu individualnog treninga. Ukoliko imate posebne ciljeve i zahteve, koji ne mogu da se realizuju na grupnim treninzima, individualni trening je pravi izbor.

Individualni treninzi sprovode se u zasebnim terminima (u dogovoru za trenerom), a program se kreira prema Vašim potrebama i ciljevima. Ukoliko želite, trener može da Vam pomogne i da napravite plan ishrane koji će pratiti Vaš trening plan.

 

Vođeni
treninzi

Poligonski kružni treninzi

Vođeni trening podrazumeva posećivanje treninga van uobičajene satnice grupnih treninga. Trener kreira trening po Vašim potrebama i ciljevima. Ono što vođeni trening izdvaja od individualnog je to što u istom terminu može da bude još nekoliko osoba (maksimalno pet) koje su takođe na ovom programu treninga.

Ovaj vid vežbanja pogodan je za osobe koje žele veću interakciju sa trenerom u ispunjenju svojih fitnes ciljeva, a takode je pogodan za osobe koje ne vole velike grupe.

Biznis ili
team building
termini

Poligonski kružni treninzi

U Warrior Factory sali možete da zakupite termine za manje i veće grupe Vaših zaposlenih.

Opšte je poznato da fizička aktivnost povećava produktivnost i aktivno pomaže u oslobađanju od stresa. Takođe, trening je više nego neophodan osobama koje veći deo svog radnog vremena provode sedeći za računarom.

Termini mogu da budu jutarnji pre radnog vremena, u vreme pauza, ili nakon radnog dana. Treninzi mogu da se realizuju u zasebnim terminima ili u već odredenim satnicama grupnih treninga.