Warrior Factory | Treninzi
632
page-template-default,page,page-id-632,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Vrste treninga

Poligonski kružni treninzi

Grupni PHM funkcionalni treninzi

Functional&strong

Combat condition treninzi

Human foundation treninzi

Testiranje funkcionalnosti

Poligonski kružni treninzi

U Warrior Factory sali održavamo Poligonske kružne treninge. Treninzi su namenjeni svima koji žele da na zanimljiv i dinamičan način poprave svoju formu i budu fizički spremniji.

Trening se realizuje po principu i metodama kružnog i intervalnog treninga. Poligonski kružni trening sastoji se iz “stanica” na kojima se rade zadate vežbe, određeni vremenski period. U treningu se smenjuju vremenski intervali rada i odmora. Na svakom treningu je poligon koncipiran na drugačiji način, tako da drugačije utiče na razvijanje motoričkih sposobnosti i angažovanje različitih metaboličkih procesa.

Nazad

Grupni PHM funkcionalni treninzi

U Warrior Factory održavamo jedinstveni PHM funkcionalni trening u kojem dominiraju prirodni i primitivni oblici kretanja kao što su puzanje, bacanje, guranje, penjanje, vučenje, nošenje, trčanje, skakanje. Treninzi se izvode sopstvenom težinom i u cilju napretka upotrebljavaju se rekviziti kao što su lopte, vreće, kanapi, ruska zvona, tegovi, rastegljive gume, pilates lopte i nestabilne površine. Treninzi su pažljivo kreirani tako da može da ih prati većina ljudi, izuzev osoba kojima je potreban poseban trenažni proces.

Nazad

Functional&strong

Ovaj kružni trening je kreiran tako da se izvodi u vremenskim intervalima od po 30-45 sekundi sa ukupno 10-12 stanica na kojima se izvode vežbe za oblikovanje celog tela. Akcenat je na core i glutalnoj regiji.

Nazad

Combat condition treninzi

Ovakav vid grupnog ili individualnog treninga održava se samo u našoj sali. Combat Condition trening bazira se na metodama i principima funkcionalnog treninga, gde dominiraju vežbe koje se primenjuju u opšte pripremnom i specifičnom treningu boraca (borilačkih sportova), sa primesama tehničkog (udaračkog dela) boksa i kik boksa.

Svaki trening je drugačije osmišljen, tako da se periodično i simetrično obrađuju bazične motoričke sposobnosti (snaga, eksplozivnost, izdržljivost, percepcija…).

Namenjen je za rekreativce, koji osim toga što žele da dođu do svojih fitnes ciljeva žele i da nauče osnove boksa i kik boksa. Osim rekreativaca, na Combat condition treninzima (grupno ili individualno) mogu da treniraju i osobe koje se bave amaterski ili profesionalno nekim borilačkim sportom, u cilju unapređenja opšte i specifične pripreme.

Nazad

Human foundation treninzi

Ovaj trening je namenjen svima koji većinu dana provode sedeći. Kreiran je tako da vraća mobilnost, jača stabilnost i snagu trbušnog zida. Pored mobilnosti i jačanja core regije (abdominalnih i torakalnih mišića), ovaj trening ima za cilj i da polaznike nauči pravilnom izvođenju osnovnih vežbi poput čučnja, mrtvog dizanja, turskog ustajanja… Idealan je za sve koji žele da se lagano uvedu u formu i spreme za jači intenzitet treninga.

Nazad

Testiranje funkcionalnosti

U Warrior Factory vršimo testiranje funkcionalnosti – kroz bateriju testova možemo da utvrdimo stepen Vaše utreniranosti i fukcionalnosti i prema tome odredimo koji bi program bio najbolji za Vas. Testiranja se sprovode putem različitih vežbi i obrazaca kretanja, tako da dati rezultati mogu da ukažu na određene slabosti (loša postura, slabost abdominalne fascije, loša mobilnost…). Testiranje funkcionalnosti može da bude prekretnica u daljem trenažnom procesu rekreativaca i sportista.

Nazad

PROGRAMI

Individualni
treninzi

Poligonski kružni treninzi

Svi programi u Warrior Factory mogu da se realizuju u vidu individualnog treninga. Ukoliko imate posebne ciljeve i zahteve, koji ne mogu da se realizuju na grupnim treninzima, individualni trening je pravi izbor.

Individualni treninzi sprovode se u zasebnim terminima (u dogovoru za trenerom), a program se kreira prema Vašim potrebama i ciljevima. Ukoliko želite, trener može da Vam pomogne i da napravite plan ishrane koji će pratiti Vaš trening plan.

 

Vođeni
treninzi

Poligonski kružni treninzi

Vođeni trening podrazumeva posećivanje treninga van uobičajene satnice grupnih treninga. Trener kreira trening po Vašim potrebama i ciljevima. Ono što vođeni trening izdvaja od individualnog je to što u istom terminu može da bude još nekoliko osoba (maksimalno pet) koje su takođe na ovom programu treninga.

Ovaj vid vežbanja pogodan je za osobe koje žele veću interakciju sa trenerom u ispunjenju svojih fitnes ciljeva, a takode je pogodan za osobe koje ne vole velike grupe.

Biznis ili
team building
termini

Poligonski kružni treninzi

U Warrior Factory sali možete da zakupite termine za manje i veće grupe Vaših zaposlenih.

Opšte je poznato da fizička aktivnost povećava produktivnost i aktivno pomaže u oslobađanju od stresa. Takođe, trening je više nego neophodan osobama koje veći deo svog radnog vremena provode sedeći za računarom.

Termini mogu da budu jutarnji pre radnog vremena, u vreme pauza, ili nakon radnog dana. Treninzi mogu da se realizuju u zasebnim terminima ili u već odredenim satnicama grupnih treninga.