Warrior Factory | O nama
916
page-template-default,page,page-id-916,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

O Warrior Factory

Warrior Factory nije još jedan CrossFit gym. Warrior Factory je jedinstvena sala koja je prvenstveno u službi zdravlja i funkcionalnosti, kao i poboljšanja fizičke pripremljenosti i sportskih performansi.

Sala nudi veliki spektar različitih programa koje možete da izaberete sami ili možete da se prijavite za testiranje funkcionalnosti i budete usmereni na program koji je za Vas najbolji.

Warrior Factory je mesto za svakoga ko želi da dođe do željenog fitnes cilja, bilo da je to rekreacija, kondiciona priprema za neki sport, poboljšanje snage i funkcionalnosti ili pak korekcija posture. Naša sala nije od onih u kojima ćete treningom dobiti telo sa naslovne strane nekog body building magazina, ali ćete treningom sigurno zadržati ili popraviti svoje zdravstveno stanje, biti funkcionalno jači i biti zadovoljni svojom figurom.

Treneri

Gordan Nešović

Glavni trener i jedan od osnivača Warrior Factory. Školovani i licencirani trener sa osam godina iskustva u trenerskom radu i više od 16 godina aktivnog bavljenja sportom. Trenirao je Aikido (12 godina, nosilac crnog pojasa 1. dan stepena), aktivno trenira boks. Kontinuirano se bavi fitnesom u svrsi poboljšanja zdravlja, snage i funkcionalnosti.

Pored trenerske diplome, poseduje i brojne međunarodne sertifikate iz kojih se izdvajaju sertifikati dodeljeni od strane Steve Maxwella (Pro coach LVL1, Integrated Breathing, Mobility condition i Kettlebell LVL1). Asistent je na Steve Maxwell-ovim edukacijama i trening kampovima širom evrope.

Utemeljitelj je Combat condition i PHM funkcionalnog treninga, a pored navedenog programa u sali Warrior Factory vodi većinu programa – kako individualne treninge tako i grupne. Veliki je zagovornik funkcionalnog treninga (ne CrossFita) i najviše iskustva i znanja poseduje u ovoj oblasti fitnesa.