Warrior Factory | Steve Maxwell u Beogradu 28. i 29. april
Sa ponosom vas obaveštavamo da će Steve Maxwell, jedan od najuspešnijih i najboljih trenera današnjice, na naš poziv doći u Beograd. Ovo je druga poseta fitnes gurua Beogradu, ali po prvi put Steve dolazi na poziv jednog sportsko rekreativnog kluba, kako bi održao dva tematska seminara na kojima će preneti svoje višedecenijsko iskustvo.
Funkcionalni trening, PHM, kretanje, lokomocija
1553
post-template-default,single,single-post,postid-1553,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Steve Maxwell u Beogradu 28. i 29. april

Sa ponosom vas obaveštavamo da će Steve Maxwell, jedan od najuspešnijih i najboljih trenera današnjice, na naš poziv doći u Beograd.

Ovo je druga poseta fitnes gurua Beogradu, ali po prvi put Steve dolazi na poziv jednog sportsko rekreativnog kluba, kako bi održao dva tematska seminara na kojima će preneti svoje višedecenijsko iskustvo.

28. april

Kettlebell LVL 1 Edukacija i sertifikacija: Za sve koji žele da nauče kako se pravilno koristi rusko zvono, i ono što je najvažnije, kako da nauče svoje klijente da koriste na bezbedan način jedan od najzastupljenijih rekvizita današnjice. Steve će kroz ovaj seminar preneti svoje iskustvo i pokazati svoje “trikove” za lakše savladavanje tehnike svinga, nabačaja, izbačaja, turskog ustajanja, itd. koje ćete moći da primenjujete na sebi i svojim klijentima.

Cena za prijave i uplate do 28. marta 350$ nakon 28. marta 500$

29. april

Mobility Condition edukacija: Kroz ovu edukaciju saznajte koje su najbolje vežbe za prevenciju povreda i mišicnog disbalansa. Kao i koje vežbe implementirati u svaki trenažni proces rekreativca ili sportiste, kako bi se sačuvala ili popravila pravilna postura.

Cena za prijave i uplate do 28. marta 160$ nakon 28. marta 200$

Broj mesta za edukacije je ograničen, rezervišite svoje mesto na vreme i učite od najboljeg.

Cena paketa za obe edukacije za uplate do 28. marta je 450$ nakon toga cena za paket je 625$

Takođe, informacije oko cene, kao i registraciju na seminar, možete obaviti preko zvaničnog sajta,
http://maxwellsc.com/registration.cfm?registration_id=511
ili kod nas u sali
Warrior Factory
Zemunski put 7-9 Novi Beograd

Gordan
+381642040247

1,817 Comments